Blogg artikler

FF med nytt design i 2021

 


Vi har fått med oss Jørn Ernst på FF- laget! Han er manager for en av våre nasjonalskatter på langrenn, kjent i- og med den unike ski- verden og en kunnskapsbank bare en telefon unna. Jørn spiller en viktig rolle i utformingen av årets rulleski- design.

I tillegg har vi med NTNU- student Peter Engedal som grafisk designer. Det var helt fantastisk å følge prosessen og samspillet som førte oss frem til vår nye FF rulleski!

 

Et viktig element i  jobben med å få hele FF skia hjem, ** I tillegg til å rigge 
ny produksjonslinje, organisasjon,  team , the-whole-nine-yards-,

var å treffe på design og markedsstrategi

Design har alltid vært en del av budskapet til FF Rollerskis AS som på våre tidligere rulleski, der kombinasjonen oransje og sort har gjort FF sine rulleski lett å kjenne igjen,  OG kul å se på;

Det er definitivt våre nye modeller!

Les om FF V Pro  og FF V Active

Vi mener rulleski skal se kule ut, fordi de kan og at det betyr noe, uansett om du er nybegynner eller proff. Active eller Pro. Design betyr noe og det er med på å fortelle historien vår. Den orange fargen er bevart, men vi har utviklet oss videre.


Vi har en look, en signatur som viser Fart, Fraspark, Frihet, som vi kan jobbe videre med gjennom hver nyhet og hver innovasjon som kommer rullende ut fra FF Rollerskis , og som vi er skikkelig stolte av hele gjengen.

Tusen takk, Jørn!

Tusen takk,  Peter!

 

#FFforever

 

Møt Teamet

JØRN ERNST

Marked- og management // styremedlem i FF

Jørn Ernst (i sine beste år, FF- gløden) er en erfaren rådgiver og systematiker innenfor retail- og sponsormarketing. Mest kjent for sin rolle som manager for Therese J. 

Forstå produktets rolle, merkevarebygging og smartness er bare noe av det Jørn bringer til bordet som aktiv styremedlem i FF. Han har også vært med på store deler av FF reisen, om enn ikke helt etter egen plan. Når telefonen ringer på 40ende uka og samme fyren snakker om de fantastiske rulleskia sine ennå en gang, ja, så ble det til slutt enklere å bare si “greit, vi tar et møte!”  og resten av historien...? 😉

 

 det kalles magi

Møt Teamet

PETER ENGDAHL

Peter Engdahl studerer arkitektur, kunst og design på NTNU. Opprinnelig er han fra Borlänge i Sverige og teamets söta bror. Peter er aktiv skiløper med base i Trondheim i tillegg er han en av Sveriges beste trailrunners! Peter er FF ambassadør samtidig som han har tid til både studier og kreativt arbeid for oss. Han er en positiv og frisk pust inn i FF og han er på gründer-tid ( altså 24/7 )
Funfact: Petter holder rekordtiden på Kebnekaise trailrun, i 2020, med utrolige 1 time og 47 min. Skal du ta en gå- tur opp, har du en 8 timers tur foran deg!