Dette mener Våre kunder

Kundeomtaler:

Dato: 01 mai 2020

Dette er vår opplevelse av skiene:

 

«Dette var noe helt nytt. Jeg merket forskjellen etter 3 meter gått på disse rulleskiene. Hadde med meg noen vanlige klassisk-rulleski jeg gikk 5 min på før testen, for å ha noe å sammenligne med. Det første jeg la merke til etter å ha byttet, var spennet. Det er prikk likt som på en langrennsski. Det andre som var så spesielt, var den ekstreme retningsstabiliteten. Skiene ruller fremover, akkurat som et skispor.

Overall feeling på disse skiene er helt i en annen verden.

 

Å bruke disse rulleskiene gjennom året vil gi alle aktive skiløpere en enorm konkurranse-fordel fordi man vil trene inn en så lik som overhodet mulig klassisk teknikk, istedenfor at man må justere mye på dette når snøen kommer.

 

Vi lurte veldig på om de fantastiske ryktene vi hadde hørt om FF var realitet eller oppskrytt reklame.

 

Vi kan bekrefte: det er ingenting på rulleskimarkedet som når dette produktet til knærne engang. Vil du nå ditt potensial som skiløper, bør du velge FF rollerskis.»

 

 

Vennlig hilsen

 

Bjørn Solvang

_____________________________________________

Dato: 2019
 

FF rollerskis in Kentucky!

Første turen med mine nye rulleski!  25km gikk fin fint!!! Skiene er veldig stabile og stødige, er gode både i diagonal gang og staking. Jeg har et bein som er 1cm kortere enn det andre og jeg har også et vondt knee så jeg trenger stødige rulleski, disse er de beste jeg noensinne har gått på!!!

Hilsen Åsmund in Kentucky!!!

_____________________________________________

CARL ARTHUR DAVID ANDERSEN, Oslo. 

Jeg er en langrennsfrelst mosjonist på 50 år. Gikk aktivt som guttunge, men ga meg som 16-åring. For 20 år siden ble jeg tent på langløp og startet opp med aktiv skitrening igjen. Siden har det blitt mange renn i inn- og utland, pleier å delta på langløp/turrenn ca 10 ganger hver sesong. Rulleski har de siste 15 årene hvert en viktig del av treningen.  Som regel blir det tre økter på rulleski hver uke, fra sen mai og ut oktober. Jeg har slitt mange par hjul, og byttet mellom alle tilgjengelige merker. De siste årene har jeg brukt Swenor, IDT og Marwe. Alle gode ski, men uten særlig likhet til ski på snø. Bevegelsene i diagonal blir ofte preget av «støttestav» og stive bein etter kort tid, sikkert pga unødvendig muskelbruk for å stabilisere. Mange ganger har jeg sakt til meg selv; «Du er virkelig dårlig på ski, eller i alle fall helt natta på balanse». Jeg tok grep og begynte med styrke, særlig mage og rygg, det hjalp ikke stort. Hvert år noen små grep for kanskje å føle seg litt bedre.

 

Annonsen jeg leste om FF Rollerskis i sommer tente nytt håp. Jeg bestilte et klassisk par og fikk dem i posten etter to dager. Rett ut for å teste. Jeg gliste. Jeg følte meg god. Jeg fikk en skikkelig digg følelse. Jeg kunne gå helt avslappet. Jeg gikk kun i shorts, men tenkte det var vinter. Det var rett og slett bare nydelig. Alle bevegelser går nå i riktig retning, ingen «støttstav» og ditto slenging. Treningen føles mer riktig, teknisk sett. Det blir dermed lett å komme seg ut på «rullings» for tiden. En ting er å bare stå å pigge, det funker jo, og det har stort sett vært den brukte teknikken de siste årene. Men du verden så mye mer inspirerende det er å kunne bruke «firehjulsdrift» i motbakker og i tillegg få det til. Det er jo dette som er den naturlige måten å forsere bakker på. Jeg anbefaler alle mosjonister som vil bruke sommermånedene til å få godfølelsen uten hvitt underlag et par klassiske FF Rollerskis. Skiforeningen sier: «Det snør ikke spor».

Jeg sier: FF Rollerskis setter spor, for deg!

Mvh, Carl Arthur

Send meg rett til butikken

VÅRE Ambassadører

Didrik Tønseth

Didrik Tønseth signerer med FF Rollerskis: – )

 

Det er de beste rulleskiene jeg har prøvd

FF Rollerskis satser stort på å revolusjonere rulleskisegmentet i verden. Nå har selskapet fått (tidligere) landslagsutøver Didrik Tønseth med på laget.

– Gjennom en lang karriere som toppidrettsutøver og som en del av det norske landslaget har jeg testet alt som er av rulleski på markedet. Jeg har testet FF Rollerskis to nye produkter FF Skate og FF Classic i flere måneder, og de har utviklet de beste rulleskiene jeg noen gang har prøvd, sier Tønseth.

– Skiene gjør meg uten tvil bedre på ski og jeg kan anbefale dem til toppidrettsutøvere, mosjonister og nybegynnere.

– FF Classic er en utrolig lett ski å lære seg diagonalgang med, den er mer skilik enn noen annen rulleski. Den er mer retningsstabil på grunn av det unike v-spor-hjulet. Hjulet gir følelsen av å ha med seg skisporet ut på asfalten. Jeg kan bare si at skiene må prøves. Les på langrenn.com

Se Didrik Tønseth i sakte film på FF Classic rulleski, trykk her

Kari Øyre Slind

FF rollerski er et nytt og spennende produkt, som jeg ville teste ut. Blant mange merker på feltet skiller de seg ut med nytenkende teknologi for å gjøre rulleski enda mer skispesifikt. Med en deilig bounce i klassiskskiene får man en helt annen respons. Det blir mer liv i frasparket, og mer lekent å gå på - i tillegg til at de har en ekstrem stabilitet.

Skøyteskiene er av veldig god kvalitet. Stabile og gode å gå på. Disse får du også med våthjul, slik at du slipper å bekymre deg for hardøkter, høy hastighet, hurtighet eller generell ferdsel - på våte forhold.

 

Eirik Mysen

Første gang jeg testet klassiskskiene fikk jeg en aha-opplevelse. Føltes som å gå i et skispor! Og svikten i skia var også nydelig, ble plutselig mer skånsom for beina å gå på.

Once you go you know!

 

Eirik Mysen forklarer hvordan FF Classic rulleski fungerer, trykk her

Anna Ulvensøen 

Anna har gjennom flere år vært en av Norges beste utøvere både som junior og senior. Siste sesong Tok hun to gull og en sølvmedalje under NM og hun vant Norges cupen. Internasjonalt tok hun fire gullmedaljer i Student VM og fikk flere topplasseringer i World Cup

FF rulleski er utrolig gode, og jeg syntes de svarer mye mer enn tidligere rulleski jeg har prøvd. Det er utrolig behagelig å gå på rulleski som ruller rett fram akkurat som på ski. De gjør at det blir enda morsommere å gå på rulleski og jeg gleder meg til hver økt!
Hilsen Anna Ulvensøen, skiorienteringsløper.

Julie Waltenberg

Nå har jeg fått teste rulleskiene, både klassisk og skøyting. Er veldig fornøyd og mener disse er de beste skia jeg har testet.
Klassisk: meget retningsstabile, slik at det er lett å gå diagonalgang. I tillegg er den lave vekten behagelig.
Skøyting: Veldig god skifølelse, føler at man sitter fast med bakken og bare kan jobbe på!
Alt i alt, veldig gode ski!

Les mer om våre rulleski her

SPONSOR FOR oSLO rULLESKICUP

I 2019 Sponset FF Rollerskis as 400 barn og junior løpere med FF Skate Junior og FF Skate Senior. 

Rulleski og FF Rollerskis as

Vi har inngått en avtale med FF Rollerskis as som sponser oss til Oslo Rulleskicup. I tillegg får vi 60 par rulleski gratis til klubbens bruk. Vi har laget egen LYN SKI design på skiene. Det blir også mulighet for salg, via FF web shop, for alle som ønsker. Fra Lyn ski sine nettsider i 2019:

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

©2023 FF Rollerskis AS

Smidsrødveien 18

3120 Nøtterøy

Norway

ordre@ffskis.com

+47 952 58 228