vÅR HISTORIE

ff rollerskis as

Historien til FF Rollerskis as startet for 5 år siden på Gaustablikk, da jeg oppdaget et par gamle skøyteski fra Atomic som stod oppetter hytteveggen.
Jeg ble nysgjerrig så jeg spente de på meg, rosa og hvite ski og knallgule støvler, og kastet meg ut i løpa.  Det endte med full klaff og jeg forelsket meg helt!
Denne nye lidenskapen tok jeg med meg ned fra fjellet og ut på asfalten. Med mine nye rulleski, lå veien foran meg. Karbonrulleski av beste kvalitet.
Allikevel skulle det ikke ta lang tid før jeg kjente verking i kneet etter endt treningsøkt og jeg følte med en gang at det hadde noe med forplantningen fra underlaget å gjøre. Rulleskiene var for stive, de manglet den fleksibiliteten man får når man går på snø.

 

Dette var den første tanken, frøet som fikk meg til å reise land og strand rundt, til å søke med lupe etter den perfekte rulleski, rulleski med fleks.  Det neste jeg nå oppdaget var at denne rulleskien ikke fantes!  Og hva kan da være bedre enn å lage den selv?
 

Floating Fork Rollerskis blir født. (rulleski med demping)

FF Rollerskis as er et selskap som spesialiserer seg på ny teknologi og utvikling av rulleski. Vi har fortsatt kunden og den gode ski følelsen i fokus. Vi er fremtidsrettet og har stor fokus på funksjonalitet og bærekraft. Vi utvikler, det vi mener, er fremtiden løsninger innen rulleski. Innovasjon er å flytte grenser og bruke innsikt til å gjøre endringer underveis.

Vi utfordrer et allerede etablert homogent marked med ny teknologi og et annet «mindset».

Viktigst er at vi alltid har kunden/brukeren i fokus.

Vi produserer og selger FF Classic, FF Skate og standard ski.
I tillegg er vi markedsledende på salg av rulleski hjul. Hos oss får du alltid best pris. Sjekk vårt utvalg her.

Les mer om FF Classic og FF Skate under FAQ

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

©2023 FF Rollerskis AS

Smidsrødveien 18

3120 Nøtterøy

Norway

ordre@ffskis.com

+47 952 58 228