Søk
  • Admin

DIDRIK TØNSETh ny ff ambassadør

Oppdatert: 4. april 2020


Didrik Tønseth ny FF Ambassadør

Didrik Tønseth signerer med FF Rollerskis: – Det er de beste rulleskiene jeg har prøvd

FF Rollerskis satser stort på å revolusjonere rulleskisegmentet i verden. Nå har selskapet fått (tidligere) landslagsutøver Didrik Tønseth med på laget.

– Gjennom en lang karriere som toppidrettsutøver og som en del av det norske landslaget har jeg testet alt som er av rulleski på markedet. Jeg har testet FF Rollerskis to nye produkter FF Skate og FF Classic i flere måneder, og de har utviklet de beste rulleskiene jeg noen gang har prøvd, sier Tønseth.

– Skiene gjør meg uten tvil bedre på ski og jeg kan anbefale dem til toppidrettsutøvere, mosjonister og nybegynnere.

– FF Classic er en utrolig lett ski å lære seg diagonalgang med, den er mer skilik enn noen annen rulleski. Den er mer rettningsstabil på grunn av det unike v-spor-hjulet. Hjulet gir følelsen av å ha med seg skisporet ut på asfalten. Jeg kan bare si at skiene må prøves.64 visninger0 kommentarer
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

©2023 FF Rollerskis AS

Smidsrødveien 18

3120 Nøtterøy

Norway

ordre@ffskis.com

+47 952 58 228