Søk
  • Admin

Nok en landslagsløper velger FF Rollerskis

Oppdatert: 4. april 2020

Kasper Stadaas er med på FF-laget! Stadaas er på NSF Rekruttlag og hadde sin gjennombruddsesong i fjor med flere topp 10-plasseringer i World Cup og en råsterk 5. plass på den klassiske sprinten i Drammen🙏

Kasper sin beskrivelse av rulleskiene:

"Til nå har jeg trodd at det ikke har vært så mye å hente på rulleski, og har egentlig vært fornøyd med det meste. Etter å ha prøvd #ffrollerskis en periode, kan jeg ikke gå tilbake til noe annet. De er veldig gode å gå diagonal på. De har også en naturlig flex uten å føle at du mister kraften i frasparket, gjennom #floatingfork -teknologien. Det nyutviklede #ffvslotwheel gir en mye mer skilik følelse, som gjør at man får bedre teknisk utbytte i alle slags terreng.

Floating forken gjør at man på skøyting ikke kjenner vibrasjoner i asfalten like godt som rene alu-ski. Det gir et smoothere skyv og ettersom resten av stammen er aluminumun, mister man ikke nevneverdig kraft heller.

Som sprinter, blir det mye hurtighet på rulleski og da er det viktig at man er trygg på at rulleskiene fungerer i høy fart. Den stabile føringen til klassiskskiene gjør at man virkelig kan trøkke til max, både i løpende diagonal og staking.

Med erfaring fra både rulleskikonkurranser og daglig trening, synes jeg #ffrollerskis er de beste rulleskiene for enhver skiløper, enten om du er eliteutøver, birkenløper eller mosjonist.

Jeg håper og tror i hvert fall at de vil gjøre meg til en bedre skiløper gjennom den lange barmarkssesongen."

Vi gleder oss til samarbeidet og gleder oss til å se hva Kasper får til denne vinteren 😀

Kasper Stadaas ny ambassadør for FF Rollerskis as

34 visninger0 kommentarer
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

©2023 FF Rollerskis AS

Smidsrødveien 18

3120 Nøtterøy

Norway

ordre@ffskis.com

+47 952 58 228