teknisk

Hightech FF Rollerskis er etter vår oppfatning verdens råeste rulleski for både klassisk og skøyting. Skia heter FF Classic og FF Skate.

 

Litt teknisk:

På vår klassiske rulleski har vi utviklet det banebrytende V- sporshjulet som bidrar til å gi en kontakt med asfalten som imiterer følelsen av å gå i skisporet.
V- sporshjulet vil øke ditt utbytte av trening, både når det gjelder diagonalgang og staking. Dette hjulet, med de enkle, men unike egenskapene er det nyeste og mest spennende du finner i rulleskimarkedet akkurat nå. 

Rulleskihjul er konstant utsatt for friksjon som skaper høye tempraturer ved bruk.  FF Rollerskis har løst denne utfordringen ved å tilby rulleskihjul med felg, også på de klassiske hjulene.
Felgens egenskap er at man konstant reduserer gummihjulets temperatur ved hjelp av ventilasjon. Dette i seg selv forlenger hjulets levetid betraktelig utover dagens standard, i tillegg opprettholder man hjulets prestasjonsnivå over tid.

 

Sjekk også ut FAQ her 

I våre klassisk og skate-ski ligger en vulkaniseringsteknologi,

dvs. at rammen til skien og gaffelen som holder hjulet, ikke har metallisk kontakt.

Dette gir en patentert gummidemping som er helt unik. Dette skaper en dynamisk fleksibilitet ved bruk og tilbyr en demping som kan bidra til å øke utholdenhet i muskulatur og reduserer slitasje på ledd. 

Vår visjon :

TO RE-INVENT ROLLERSKIS as we know it.

Sjekk ut våre produkter ved å trykke her

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

©2023 FF Rollerskis AS

Smidsrødveien 18

3120 Nøtterøy

Norway

ordre@ffskis.com

+47 952 58 228